Goed dan, beste opdrachtgevers, fijne netwerkers en volgers.

Ik ben vanaf half november beschikbaar, als extern/interim recruiter, zo ongeveer voor de regio groot Amsterdam. Vanuit huis werken lukt ook en is zéker een goede optie. Ik heb zowel een werk- als een spreekkamer beschikbaar en het scheelt weer in reistijd, (reis-) kosten en CO2 uitstoot.

Daarnaast kan ik u bijstaan als interim-kracht of interim-manager. Met mijn benen voor een tijdje onder andermans bureau, ook geen punt. Achterstanden wegwerken of gewoon voor een bijzonder project, waar uw mensen geen tijd voor of geen zin in hebben, dan wel de juiste vaardigheden ontberen. Debiteurenbeheer met een glimlach. Waar nodig, graaf ik mij in, zowel in materie als in bedrijf. Als de hersenen maar voldoende geprikkeld worden, daar zijn ze meen ik voor bedoeld.

Parttime lijkt mij prima, drie á vier dagen per week moet voldoende zijn om te kunnen doen wat er gedaan moet worden. In MKB of familiebedrijf voel ik mij prima thuis, iets technisch ga ik niet uit de weg, integendeel.

Wat ik niet wil?

In de file staan bijvoorbeeld, dat heb ik in mijn rijdzame leven al genoeg gedaan. Verder heb ik geen behoefte aan vrijdagmiddagborrels, enerverende uitstapjes, tafelvoetbal, auto van de zaak, pensioengedoe of ziektekostenverzekeringen, da’s allemaal geregeld. Het is gewoon uurtje-factuurtje of – in bepaalde constructies – werken voor een lump sum.

Wie het eerst komt, die het eerst maalt. Ik ben te bereiken op 06-21260108 of via mail ivar@volderenco.nl

Alvast een indruk krijgen? Ziehier In beeld en klik op het filmpje.

Delen of retweeten van dit bericht wordt gewaardeerd.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s